OM OSS

Våre kunder har høye krav til levering og pålitelighet. Vi har den kompetansen, erfaringen og de nødvendige samarbeidspartnerne som skal til for å innfri. Vi hjelper deg å realisere din idé, til rett pris, kvalitet og tid.

Bjørn Erik Lund

Daglig leder BEL profilering

Referanser

BEL profilering leverer til virksomheter innen mange ulike bransjer. Flere referanser oppgis på forespørsel.

Christine Ekenes-Fosback

Customer Retention Manager, Infotjenester

"I forbindelse med vår sponsoravtale for sykkel VM 2017 i Bergen,  bistod BEL profilering oss med spesialdesignet effekter til supportere langs løypen, beachflagg til vår stand på Dreggkaien og giveaways til deltakeren av VM stafetten "Fløyen opp". Vi opplever super oppfølging og leveranse i henhold til avtaler. "

Merete Smith

Bring Dialog

"BEL profilering er et firma med bred kompetanse innenfor CD produksjon og profileringsartikler. Bring Dialog har ved flere anledninger benyttet BEL profilering og er meget godt fornøyde."

Heidi Torbjørnsen

Kontorleder, Anton B Nilsen Eiendom

"Vi har valgt å benytte oss av BEL profilering på grunn av deres fleksibilitet, personlige kundeservice og raske levering. BEL profilering kjenner vårt behov og innfrir våre forventninger hva gjelder kvalitet."

Kristine L. Hermansen

Aktiv Eiendomsmegling

"Vi har inngått rammeavtale om leveranse av profileringsartikler med BEL profilering. Konkurransedyktige priser og personlig service er noe av det jeg vil trekke frem som bakgrunn for vårt valg av leverandør. "

Merete Kravik

Markedssjef Clue Norge ASA

"Vi har i flere år benyttet BEL Profilering på trykksaker og profileringsartikler. De tilbyr konkurransedyktige priser og produkter av god kvalitet, i tillegg til meget god kundeservice. Vi anbefaler gjerne BEL profilering til andre."